Teljes Tudás Alapú Egészség

A Nők a teljes Tudásért Alapítvány a teljes Tudás ősi Védikus rendszerén alapuló egészségügyet kínál. A tudásnak ezt a rendszerét Maharishi Ájurvédának hívjuk. Az Ájurvéda a teljes egészség tudása az egyén és a társadalom számára. Az Ájurvédát már sikeresen alkalmazzák több mint 5000 éve a gyógyításra, valamint a testi betegségek és egyensúlyzavarok kiküszöbölésére. Maharishi teljes mértékben felélesztette az Ájurvéda ősi, részeire hullott tudását, és egy tökéletes, holisztikus megelőzés orientált egészségszemléletet teremtett, amely mentes minden mellékhatástól.

A Maharishi Ajurvéda programjai és kezelései magába foglalják az egyéni élet minden aspektusát – mentális, fizikai, érzelmi és spirituális-, hogy megteremtsük a természetes, sugárzó szépség alapját, a teljes jólét állapotát.
Alapítványunk a Maharishi Ájurvéda holisztikus módszerén belül a női egészség megőrzését és megteremtését kínálja hangsúlyozottan.

Női orvosok kínálnak konzultációkat, terápiás javaslatokat és kezeléseket a Maharishi Ajurvéda központokban és wellness hotelekben szerte a világon. Az általunk kínált programok közül néhány: egyénre szabott és kiegyensúlyozott étrendi javaslatok, napi és évszaknak megfelelő életrend, aroma- és fényterápia, pulzus diagnózis, test- és légző gyakorlatok, valamint a tudat technikái.