2019. március 9 - KIT tanfolyam, Bentlakás

E havi tanfolyamok, rendezvényeink


Kreatív Intelligencia Tudománya tanfolyam − Budapest , 2019. március 9.Minden egyéni résztvevő, (házas)pár, illetve család ajándékba kap egy-egy Bhagavad-gítát.

Infó, és jelentkezés


A tanfolyam oldala

„Minden tudománynak két vonása van: egy elméleti és egy gyakorlati. Az elméleti rész nyújtja a tudást számunkra, a gyakorlati pedig a tapasztalatot, amely igazolja a tudást. Ezért a Kreatív Intelligencia Tudományának (KIT) is két vonása van: az egyik az elméleti, amely a Kreatív Intelligencia természetével foglalkozik. Azzal a technikával vagy rendszerrel, amelyen keresztül a Kreatív Intelligencia teljes értékében kifejleszthető a mindennapi élet szintjén. Mindez a KIT elméleti részét képezi. A TM pedig a KIT gyakorlati vonása. Ez nyújt tapasztalatot az intelligencia tiszta természetéről, fejlődési mechanizmusáról és hatóköréről az életünkben. Ezért a KIT – a tudás és a Kreatív Intelligencia tapasztalati értékét biztosítva – egy teljes értékű tudás.”

Maharishi Mahesh Yogi


Koherencianap − Budapest, 2019. március 15.

Bővebb infó, és jelentkezés


A koherencianap oldala


Globális TM − 2019. március 24.

Budapest


Debrecen


Miskolc


Pécs


Szeged


Bentlakásos tanfolyam − Somogyvámos , 2019. március 25. − április 4.

„Sokadik alakalommal ismételten távol a város zajától, a jól megszokott csendes környezetben hosszú bentlakásos tanfolyamot tartunk 2019 tavaszán a Radhé Resortban.”


Bővebb infó és jelentkezés


TM-Szidhi tájékoztató nap − Budapest, 2019. március 31.

Bővebb infó és jelentkezés


A tanfolyam hivatalos oldala


Igényfelmérés EEG-előadásra − 2019. április 6.

Április 6-án, szombat 15:00-kor lenne a találkozó, amire szeretettel meghívunk mindenkit. Saját szemetekkel láthatnátok, hogy milyen változás történik a TM gyakorlás alatt az agy tevékenységében.


Bővebb infó és jelentkezés