Szeretettel meghívunk minden leányt és hölgyet - akár egyedülálló, akár családos - a Nők a Teljes Tudásért Alapítvány programjain való részvételre.

Maharishi meditációs technika elsajátításában tanárnőink készséggel állnak rendelkezésre, illetve közös meditációkat is szerveznek, mely erősíti a technika pozitív hatását.

Rendszeres havi programunk

 • Maharishi Tower of Invincibility

  Legyőzhetetlen Európa Nap rendsugárzó csoport program, minden hónap első szombatján. Szeretettel meghívunk a Legyőzhetetlen Európa Napra. A Transzcendentális Meditációs Központok segítségével részt veszünk ezekben a havonta megrendezésre kerülő eseményekben, hogy felelevenítsük az egységet, a stabilitást, a pozitivitást és a legyőzhetetlenséget a kollektív tudatban Európa minden országában. Ez az esemény a havi Nagykövet Fogadással összhangban van megtartva, melyet élő adásban közvetít a MERU (Vlodrop, Hollandia).

  // Bővebben

Egészségmegőrző programjaink

 • Maharishi pulzusdiagnosztika Maharishi Ajurvéda pulzusdiagnosztika: maharishiajurveda.hu


  Dr. Tarsoly Julianna gyermekgyógyász, háziorvos, a Hagyományos Kínai Orvoslás, és a Maharishi Ajurvéda Orvoslás doktora

  Dr. Tóth Péter sebész, onkológus, háziorvos, a Hagyományos Kínai Orvoslás, és a Maharishi Ajurvéda Orvoslás doktora

  // Bővebben


 • Maharishi Light Gem Therapy Maharishi Drágakő Fényterápia,
  India ősi gyógyászata az ajurvéda mindig is hatalmas becsben tartotta a drágaköveket. Csaraka, az ajurveda egyik legnagyobb tiszteletben álló képviselője szerint a legkiválóbb gyógyító erővel a mantrák, a drágakövek és a gyógynövények rendelkeznek, ebben a sorrendben. Maharishi Light Gem Therapy

  // Bővebben

  Jelentkezni lehet:
  Schwarcz Máriánál: 06 70 350 1189, (06 1) 202 1451.

Védikus Művészeti tanfolyam

 • Védikus Művészeti tanfolyamunkra folyamatosan várjuk az érdeklődők jelentkezését, melyet megfelelő létszám esetén indítunk.
 • „A védikus művészet alapelvei térképként leírják az egyéni önvaló utazását a kozmikus önvalóhoz.
  Megtanuljuk, hogyan irányítsunk a csend egy pontjából a végtelen dinamizmus pontjáig.
  Kifejezés – átalakulás – kiterjedés – egyesítsd az alanyt, a folyamatot és a tárgyat. Majd az önvalót irányítsd az Önvalóból, mérj és láss a Véda szemével.” (C.K.)
 • Ez a tudás mindenkiben felszabadítja a saját természetes kifejezési formáinak megnyilvánulásait. Mi vagyunk a teremtés, és ennek folyamatát saját belső létünkből éljük. Mit jelent ez az alkotásban? Nagyon egyszerű és ellenállás nélküli tevékenységet. A természeti törvények alkotta alapelveknek a tudása bennünk olyan, mint a teljesség óceánja felé tartó folyó.

  A tanfolyamon bárki részt vehet, az is, aki még soha nem rajzolt vagy festett. Ha korábban művészetet tanultunk, próbáljuk azt most elfelejteni és kezdjük elölről. Adjunk lehetőséget a „benső művészünknek”.
 • A részletekről a jelentkezőket külön levélben értesítjük.

  Kapcsolat:
  Schwarcz Mária
  Budapest, I kerület, Várnegyed
  Tel: (1) 202 1451
  Mobil: 06 70 350 1189
  e-mail: marika.schwarcz@gmail.com