Egyéb támogatás

Alapítványunk tartós és közérdekű célja, hogy független és non-profit szervezetként elősegítse, a Maharishi Mahesh Yogi által közismertté tett Transzcendentális Meditáció (TM) illetve a hozzá kapcsolódó programok oktatását minél több nő, édesanya számára Magyarországon. Maharishi Transzcendentális Meditáció technikája, egy egyszerű, természetes, erőfeszítés nélküli mentális technika, melynek stressz-csökkentő, egészségre gyakorolt hatásait számos tudományos kutatás igazolta vissza.

Ezek a hatások nemcsak az egyénben, hanem a környezetben is érvényesülnek. A stressz a környezetben is csökken, különösen, amikor az emberek csoportban gyakorolják a TM technikát. Tudományos kutatások megerősítették pl. hogy a bűncselekmények száma csökken a csoportos meditáció hatásának köszönhetően. Alapítványunk a Transzcendentális Meditáción és a hozzá kapcsolódó programokon keresztül szeretne egy békés, boldog társadalmat teremteni.

Szükségünk van támogatókra, hogy célunk megvalósítása érdekében egy központot hozzunk létre Budapesten és annak fenntartását anyagilag is biztosítani tudjuk, hogy a meditációt, a hozzá kapcsolódó haladó technikákat, és a jóga gyakorlatokat megfelelő módon tudjuk oktatni, heti és havi rendszerességgel koherencia teremtő összejöveteleket tudjunk tartani.

Kedvezményezett: Nők a Teljes Tudásért Alapítvány
DUNA TAKARÉK BANK Zrt.
1054 Budapest, V. Aulich utca 3.
Számlaszám: 58600551- 11174479