szep.22. - Globális csoportos TM + könyv premier

szep.22. - Globális csoportos TM + könyv premier

divider

Event to be held at the following time, date, and location:

Sunday, September 22, 2019 from 3:30 PM to 5:30 PM (CEST)

Pannon Kincstár Tanoda
Váci u. 47.
216-os terem
1056 Budapest
Hungary
View Map

divider

MEGHÍVÓ! IX. Globális nagycsoportos TM - 2019. szeptember 22, vasárnap 16.00-17:30

Kedves Meditálók!

Pár nap múlva, szeptember 22-én Magyarországon 5 nagyobb városban tudsz csatlakozni a IX. Globális nagycsoportos TM rendezvényhez. Ha szeretnétek jönni, és még nem regisztráltatok, akkor most tegyétek meg!

A Globális csoportos meditáció programja függ egy kicsit az adott helyszíntől, ezért kérjük, a városnak megfelelő eventbrite oldalon regisztráljatok. A helyi szervező TM-tanárok értesítenek Benneteket a pontos részletekről.

Két videót kaptunk a globális meditációra:

Az első videóban Maharishi rövid, de elgondolkodtató előadását fogjuk látni: "Hogyan emelkedjünk a problémák fölé?" Maharishit arról kérdezték,  mit ért azalatt, hogy "a problémákat nem lehet a problémák szintjén megoldani". 13:50 perc

A második videó az indonéziai iskolaprojektet mutatja be. Elkezdték bevezetni a tudatalapú oktatást Balin. 1 iskolából indulva jelenleg már 54 iskolában 11.000 TM gyakorló diák és tanár, és további 128 iskola íratkozott fel a programra  8:40 perc

Budapesten külön premier lesz :) Útjára indítjuk Maharishi 1963-ban megjelent legelső könyvének "A Lét tudománya és az élet művészete - Transzcendentális Meditáció" című könyvének magyarra (újra)fordított, lektorált, legújabb kiadását. Ezt a könyvet mindenkinek ajánljuk, aki szeretne a TM elméleti oldaláról többet tudni. Maharishi egyszerű hasonlatokkal adjá át tudását a Lét határtalan mezejéről. Ugyanakkor útmutatást ad az élet örökké változó oldalainak magasabb szintű megtapasztalásához is. A gondolkodás művészete, a beszéd művészete, a cselekvés művészete, a viselkedés művészete, a karma, a prána, az élet beteljesedése csak pár fejezet cím a könyvből. De olvashatsz benne a megvilágosodáshoz vezető különböző ösvényekről is!  A könyv a budapesti helyszínen megvehető és átvehető lesz. Az ára 4.900 Ft. (Ha szeretnél egy példányt, kérlek, jelezd a lakos.antal@tm.org email címen, hogy tudjuk kb. hány darabot vigyünk.)

Várunk szeretettel Titeket!

Üdvözlettel,

Szervező TM tanárok nevében 

Lakos Antal és Balogh Andrea

Magyarországon Budapesten, Szegeden, Debrecenben, Pécsen és Miskolcon fogtok tudni csatlakozni. Az adott városhoz tartozó oldalon kell regisztrálni (angol nyelvű a felület, de csak pár mezőt kell kitölteni: keresztnév, vezetéknév, email cím, TM tanulás dátuma és TM-tanár nevét kérdezi az űrlap):

Budapest: http://bit.ly/Global-TM-Budapest-2019-szep-22 

Debrecen: http://bit.ly/Global-TM-Debrecen-2019-szep-22

Pécs: http://bit.ly/Global-TM-Pecs-2019-szep-22

Miskolc: http://bit.ly/Global-TM-Miskolc-2019-szep-22

Szeged: http://bit.ly/Global-TM-Szeged-2019-szep-22 

 

eventbrite