febr.24. - TM hírek, események

Február 24. - TM hírek, események

Maharishi Drágaköves Fényterápia
Csaraka szerint a legkiválóbb gyógyító erővel a mantrák, a drágakövek és a gyógynövények rendelkeznek, ebben a sorrendben.
Bővebben
SZJA 1%

Mindössze 1% szükséges egy ideális Magyarország létrehozásához! Köszönettel vesszük, ha idén is a Nők a Teljes Tudásért Alapítványnak (NTTA) ajánlja fel személyi jövedelemadójának (SZJA) 1%-át.

Az NTTA adószáma 18137817-1-13.
Hogyan ajánlhatom fel az adóm 1%-át?

Az ideális Magyarországhoz most Ön is hozzá tud járulni, mégpedig erőfeszítésmentesen.


Barangolás Erdélyben

Kristálytiszta levegő, közös meditációk, jóga, beszélgetések Erdély csodás, szívmelengető természeti kincseinek környezetében. Mindezt lazulós, wellneszezős, kirándulós hangulatban.

7 nap 6 éjszaka lenne, autókkal. 3 különböző helyen 2-2 éjszakát töltenénk el. Ez nem bentlakásos tanfolyam lenne, hanem egy csoportos könnyed kirándulás.


BővebbenCsoportos TM, VeszprémMég mélyebb meditációs tapasztalatok, alaposabb stresszoldás, harmonikus légkör

minden csütörtökön Veszprémben.Bővebben
ON-LINE TM utánkövetés


A hosszú távon is élvezetes és hatékony TM-gyakorlásért. Otthona kényelméből most Ön is bekapcsolódhat!Bővebben


Tavaszi bentlakásos tanfolyam SomogyvámosonMaharishi a kezdetek óta hangsúlyozta, hogy a TM-gyakorlók számára hasznos, ha időnként mélyebb pihenéshez jut a szervezetük azért, hogy a mélyen gyökerező stresszek feloldódhassanak.

A bentlakásos tanfolyam ideális alkalom erre: többen vagyunk, többet meditálunk több napon át, és ennek köszönhetően természetes módon elmélyülnek a TM és a TM-Szidhi program gyakorlása alatti tapasztalatok. (Ezért egészen más színben látjuk majd a világot!

Bővebben


TM Csatorna videotéka

A Youtube-on magyar nyelven szabadon megtekinthető videók. Iratkozzon fel Ön is, hogy időben értesüljön a legfrissebb videókról!


Bővebben


MUM on-line tanfolyamok

A fairfieldi (Iowa, USA) Maharishi University of Management Maharishi Védikus Tudományának és a modern tudományoknak a teljes palettáját kínáló tanfolyamokat és képzéseket biztosít angol nyelven, akár on-line keretek között is.


Bővebben
MERU Vlodrop


Az 1990-es évek elejétől a vlodropi (Hollandia) Maharishi European Research University (MERU) a nemzetközi TM-szervezet központja.
Bővebben