febr.5. - TM hírek, események

Február 5. - TM hírek, események

Tavaszi bentlakásos tanfolyam Somogyvámoson

Maharishi a kezdetek óta hangsúlyozta, hogy a TM-gyakorlók számára hasznos, ha időnként mélyebb pihenéshez jut a szervezetük azért, hogy a mélyen gyökerező stresszek feloldódhassanak.

A bentlakásos tanfolyam ideális alkalom erre: többen vagyunk, többet meditálunk több napon át, és ennek köszönhetően természetes módon elmélyülnek a TM és a TM-Szidhi program gyakorlása alatti tapasztalatok. (Ezért egészen más színben látjuk majd a világot!


Mikor? 2020. ápilis 30 − május 3.
Hol?   Somogyvámos, Radhe Resort Hotel

BővebbenSZJA 1%

Az SZJA 1%-ának felajánlásával Ön is erőfeszítés nélkül tehet egy élhetőbb Magyarország létrehozásáért.

A Maharishi Védikus Tudománya Alapítványnak és a Nők a Teljes Tudásért Alapítványnak befizetett támogatásokkal csökkentheti adóalapját.

Bővebben
Globális nagycsoportos TM
Idén 4 alkalommal lesz globális közös meditáció, ahol több tucat ország TM-gyakorlói együtt meditálnak.


Bővebben
Tudáscseppek Maharishitől

Maharishi Mahesh Yogi lebilincselő szavai, örök érvényű tanításának nektárcseppjei…


Jai Guru Dev


Bővebben
Maharishi Ájurvéda

Csaraka szerint a legkiválóbb gyógyító erővel a mantrák, a drágakövek és a gyógynövények rendelkeznek, ebben a sorrendben.
„Az ájurvéda azoknak szól, akik halhatatlanságra vágynak”.
Étrend-kiegészítők és orvosi konzultációk.

Bővebben
Dr. Tony Nader, MARR

Maharishi Mahesh Yogi 2008-ban dr. Tony Nadert (MARR) bízta meg azzal, hogy vezesse és képviselje a nemzetközi TM-szervezetet.


Bővebben
India brahmaszthánja

Az India földrajzi középpontjában (brahmaszthán) található, folyamatosan bővülő kampusz több ezer panditnak ad otthont, akik a napi rendszerességgel végzett jagják mellett csoportban gyakorlják a TM és a TM-Szidhi programot is.


Bővebben
TM Együtt („TM Together”)

A „TM Együtt” (TM Together) a nemzetközi TM-szervezet keretében elsősorban a fiatalabb (45 éves életkor alatti) TM-esek részére szervez angol níyelvű tanfolyamokat és rendezvényeket, akik a TM-szervezet új vezetői nemzedékéhez kívánnak tartozni.


Bővebben