ADÓ 1 %

Május 24. - Adó 1%

Kedves Meditálók, Szidhák és TM-tanárok!Ebben az évben is elérkezett az adóbevallás ideje. Ahogy tavaly és az előtt is, most is arra szeretnénk kérni benneteket, hogy ha tehetitek, ajánljátok fel ADÓTOK 1%-át a

Nők a Teljes Tudásért Alapítványnak (NTTA) vagy a
Maharishi Védikus Tudománya Alapítvány javára.

A korábbi években történt felajánlásaitokat könyvfordításra és tanfolyamok megvásárlására fordították az alapítványok. A következő évben szeretnénk bővíteni a hazánkban elérhető 16 leckés tanfolyamok körét.

Határozott tervünk, hogy a Maharishi Ájurvéda tanfolyamok közül lefordítjuk a „Megelőzés” és a „Maharishi Védikus Tudománya” címűeket, továbbá elérhetővé tesszük a magyar meditálók számára a már lefordított „Étrend, emésztés és táplálkozás”, illetve a „Saját pulzusunk olvasása” tanfolyamot. Ezek értékes tudással járulhatnak hozzá a mindennapi élet jobbá tételéhez, és jól hasznosítható gyakorlati ismereteket adnak minden tanfolyamrésztvevő kezébe.

Emellett anyagi forrást szeretnénk biztosítani újonnan indult kezdeményezésünk, a Maharishi Akadémia számára, mely értékes tudásanyagot közvetít meditálóink felé. Ennek első szintjét már ti is láthatjátok és élvezhetitek, azonban további bővítései várhatóak. Az Akadémia célja, hogy minél részletesebben és mélyebben megismerhetővé tegye Maharishi időtlen tudását.

Kérjük, amennyiben tudtok, adótok 1 %-ával járuljatok hozzá ti is e tervek megvalósításához!


Hogyan ajánlhatom fel az adóm 1%-át? (kattints!)


A Nők a Teljes Tudásért Alapítvány (NTTA) adószáma
18137817-1-13

Rendelkező nyilatkozat elkészítése (NTTA)

A Maharishi Védikus Tudománya Alapítvány adószáma
18647952-1-14

Rendelkező nyilatkozat elkészítése (MVTA)

A magyar TM-mozgalom tanári kara nevébenDienes-Nagy Erika
a Maharishi Védikus Tudománya Alapítvány kurátora