december 28. - 2022 TM eseménynaptár

2022 TM eseménynaptár

Balogh Andrea

TM-tanár

TUDÁS ⥁ TAPASZTALAT ⥁ ÉLMÉNY


Kedves TM-gyakorlók! Kedves Barátaink!

2021-ben a nehezítő körülmények ellenére nagyon sokan indultatok el, vagy éppen mélyedtetek el a különböző tapasztalati és tudáscsomagokban, melyet Maharishi Mahesh Yogi oly gondosan rakott össze a mostani és későbbi nemzedékeknek.

Nagy öröm számunkra is, hogy ekkora az érdeklődés! A tudatfejlődés során mind a tapasztalatra, mind a tudásra szükségünk van. Az egyik a másik nélkül kicsit ingatag, viszont a kettő együtt igazán stabil és beteljesítő.

2022-ben is szeretnénk mindent megtenni, hogy hozzáférhessetek a fejlődésetekhez szükséges tudáshoz és tapasztalathoz. Akár régen tanultad a TM-et, akár mostanság, akkor is, ha nagyon rendszeres vagy, és akkor is, ha nagyon nem, csapatosan együtt fejlődni könnyebb.

A tervünk, hogy igény esetén minden magyarul elérhető tanfolyamot 2022-ben legalább 1x megrendezünk, és még pár angol nyelvűt is élő fordítással. A tapasztalati tanfolyamaink (Haladó technika tanfolyamok, bentlakásos elmélyítő tanfolyamok, koherencianapok) továbbra is fix dátumúak lesznek. Azonban az intellektuális tudást biztosító tanfolyamaink esetén (követve a kor szellemét) már attól sem kell tartanod, hogy ha éppen nem érsz rá egy-egy alkalommal, mert az online tudástanfolyamok videóit a tanfolyamrésztvevők (bizonyos feltételek teljesülése mellett) visszanézhetik majd.

Időközben arra is ráébredtünk, hogy nagyon fontos, hogy külön figyelmet szenteljünk a nők, lányok, édesanyák támogatására, amit annyira megérdemelnek. Ezért örömmel jelentjük be, hogy 2022-ben lesznek olyan programok, ami kimondottan nők számára lesznek elérhetők! Szóval szervezni fogunk Nektek, csajoknak külön bentlakást, haladó technika tanfolyamot, jógaászana tanfolyamot és egy előadássorozatot a női témákból.:)

Akkor íme a konkrétabb dátumok 2022-re, amit már beírhattok a naptáratokba. A tudástanfolyamokhoz a bővebb leírásokat és a jelentkezési infókat a csatolt linkekben találjátok.

+1 ráadás: Ha szeretsz utazgatni, akkor most kapaszkodj meg... 2022 októberében a csodálatos BALIN szeretnénk egy minimum 2 hetes túrát szervezni!! :)

Szeretettel:

Balogh Andrea
TM-tanár

06-70-418-3154

balogh.andrea@tm.org

Részletek az email formátumú hírlevélben


Feliratkozáshoz kattints ide!