junius 28. - Augusztusi Haladó Technika tanfolyam

Augusztusi Haladó Technika tanfolyam

Haladó technika tanfolyamot szervezünk a Nők a Teljes Tudásért Alapítvány keretén belül


Mikor? augusztus 13-15-ig
Hol?   Budapesten

Már biztosan meg lesz tartva, de egy gyors visszajelzést kérünk tőletek, hogy ki szeretne résztvenni a tanfolyamon, mert a szervezéshez a létszámot tudnunk kell.

„A haladó technikák célja, hogy a tapasztalást egy újabb, magasabb szintre emeljék. A haladó technikák egy tápoldathoz hasonlítanak: a tápoldat segítségével minden fa szebb gyümölcsöt terem. Annak érdekében, hogy még nagyobb eredményeket és beteljesedést élvezzünk az életben, éljünk a haladó technikák csodálatos programja által kínált lehetőséggel és tegyük még tartalmasabbá a magasabb tudatállapotok kifejlődését.” Maharishi


Kérjük, aki szeretne jönni, ezen az igényfelmérőn keresztül július 5-ig jelezze:

További információ a technikákról


A haladó technikák Maharishi és a hagyományunk Mestereinek speciális ajándékai a TM gyakorlóknak a magasabb tudatállapotok gyorsabb megvalósítása érdekében.

Ha tetszenek azok a hatások, amit a TM-től kaptál, és szeretnéd a tudati fejlődésed sebességét tovább növelni, akkor a Haladó Technikák Neked valók.

Ezek a technikák a tudati fejlődésünk számára nagyon értékesek! Mindegyik haladó technika a TM gyakorlás során tapasztalt transzcendálási folyamatra épül. Elmélyítik, gazdagítják a tapasztalatot, érzékelést és ezáltal tovább segítik a tiszta tudat fennmaradását az ébrenléti, álmodó és alvó tudatállapotokban. Mivel a tiszta tudat a természeti törvény egyesített mezejének tapasztalata, a technikák hatására a mindennapjainkban automatikusan több természeti törvény támogatást élvezünk.

Az első TM haladó technika az ún. „éjszakai technika”, amelynek segítségével az éjszakai alvással töltött időt is felhasználhatjuk a magasabb tudatállapotok kifejlődésének felgyorsítására.

Részvételi feltételek


A részvételhez szükséges a TM technika rendszeres gyakorlása. Ha már van haladó technikánk, a következő haladóra akkor jelentkezhetünk, ha már legalább 2 hónapja gyakoroljuk az előzőt.

A részvételedet a haladó tanárok fogják jóváhagyni.

A tanfolyam programja


A tanfolyam két bejárós napból áll. Tegyük szabaddá mindkét napot.

Akik első alkalommal vesznek részt haladó technika tanfolyamon, nekik várhatóan szombat délután-este és vasárnap délelőtt,
a többieknek szombat délelőtt és vasárnap délelőtt zajlik majd a tanfolyam.

Részvételi díj


A haladó technika tanfolyam részvételi díjai:

Felnőtt dolgozók számára 80 000 ft
Házaspárok számára (csak a két felnőtt) 120 000 ft
25 év alatti nappalis diákok, nyugdíjasok számára 55 000 ft.

Az igazoló okmányokat (pl. nyugdíjas igazolvány, diákigazolvány) a helyszínen, a tanfolyam kezdetét megelőzően kérjük bemutatni.

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
Sok boldogságot és életet-támogató vágyaitok minél gyorsabb beteljesülését kívánjuk!

Üdvözlettel,

Schwarcz Mária, Balogh Andrea és Lakos Antal
TM tanárok,
Tel: +36 70 418-8565

Kellemes nyarat kívánunk Nektek!
JAI GURU DEV