Guru Purnima ünneplése

Guru Purnima ünnepléseGuru Purnima ünneplése

2022. július 8-15

A koherencia globális hullámának megteremtése minden országból

Ebben az évben rendkívül kedvező Guru Purnima ünnepségünkre július 13-án kerül sor, a Rashtra Geet-tel 14.05 CEST-kor. A Global Puja to Guru Dev követi, a Maharishi védikus panditok védikus szavalatokkal az indiai Brahmasthanban található Raam Raj globális fővárosban és a világbéke globális országának nemzetközi fővárosában, a hollandiai MERU-ban.

A fő célunk a Guru Purnima körüli időszakban az lesz, hogy maximális koherenciát teremtsünk a világban azáltal, hogy bátorítunk minden Meditátort és TM-Sidhát, hogy gyakoroljanak közösen csoportokban, és hogy a csoportok összekapcsolódjanak online. Így érhetjük el a maximális koherenciát a világ számára.Programlista

Július 9–12. Világbékegyűlés
Lehetőség van részvételre, lásd a levél végén
  • Minden nap 13:30–14:30, élménytalálkozók (csak szidhák) Dr. Bevan Morris-szal és Dr. Lila-Maria Hartmann-Steinnel
  • Minden nap 14:40–15:40, Dr. Neil Paterson előadásai a béke megteremtésére irányuló történelmi lépésekről, Dr. Neil Paterson július 9-én, Dr. Vicki Broome július 10-én, Raja Harris július 11-én és Raja Luis július 12-én

Július 12-én este, Guru Purnima felajánlások
  • 20:00 Tony Nader, MD, PhD, Maharaja Adhiraj Rajaraam és a kiválasztott vezetők felajánlják állásfoglalásaikat (szankalpák)
Július 13., Guru Purnima
Részvételi lehetőség, lásd lentebb
  • 10:00, Maharishi Vedic Pandits Rudra Abhishek előadása a MERU-ban
  • 14:05, Rashtra Geet, majd Puja Guru Devnek, és a Maharishi Védikus Panditok szavalásai, Maharishi és Maharaja beszédével.
Július 14., A vezetés felajánlásai
  • 13:45–16:15, Rajak, miniszterek és más vezetők bemutatják rövid szankalpáikat
  • 20:00, Maharishi Gandharva Veda koncert a Peace Parkban, MERURészvétel

A Guru Purnima az év különleges napja, amikor a tanárokat méltatják. Ez egy rendkívül kedvező alkalom arra, hogy emlékezzünk és köszönetet mondjunk megvilágosodott tanítónknak, Guru Devnek, és hogy megálljunk, és értékeljük a hihetetlen tudást, amit adott és gyakorlati alkalmazásait, amelyek minden szempontból jobbá teszik az életet!

Jelentkezem a Guru Purnima ünnepségre


A Július 9–12 között rendezett MERU World Peace Assembly, azaz Világbékegyűlés még néhány jelentkezést fogadhat. Javasoljuk, hogy mielőbb jelentkezzen, ha részt szeretne venni a MERU WPA-ban.

Részt veszek a MERU Világbéke Konferencián


Idén történelmi és boldog online ünnepségek elé nézünk.

Minden jót kívánva

Jai Guru Dev

ICO