Programok » Rendszeres havi programunk » Legyőzhetetlen Európa Nap rendsugárzó csoport program 2019

Maharishi Legyőzhetetlenség Torony

Legyőzhetetlen Európa Nap rendsugárzó csoport program 2019,
minden hónap első szombatján.

Egység, stabilitás és legyőzhetetlenség létrehozása Európa országaiban

Rudrabhishek élő közvetítés MERU-ból
Hírek, inspirációk

Szeretettel meghívunk a Legyőzhetetlen Európa Napra. A Transzcendentális Meditációs Központok segítségével részt veszünk ezekben a havonta megrendezésre kerülő eseményekben, hogy felelevenítsük az egységet, a stabilitást, a pozitivitást és a legyőzhetetlenséget a kollektív tudatban Európa minden országában. Ez az esemény a havi Nagykövet Fogadással összhangban lesz megtartva, melyet élőadásban közvetít a MERU (Vlodrop, Hollandia).

Az Európában jelenlévő pillanatnyi társadalmi és gazdasági krízis felhívás egy nagyobb koherenciára, harmóniára és egységre a kollektív tudatosság jegyében. A Maharishi programok használatát szeretnénk teljesebbé tenni, hogy a tiszta tudás végtelen szervező erejét felelevenítsük, és elhozzuk minden nemzet számára a jólétet és a békét.

Ezért meghívjuk a Kormányzókat, Szidhákat és Meditálókat Európa szerte, hogy eljöjjenek a havi Legyőzhetetlen Európa Napra és létrehozzunk egy fellendülő koherenciát minden országban és azon keresztül egész Európában.

Ez egy csodálatos lehetőség, hogy mély tapasztalatra tegyünk szert a két legerőteljesebb Védikus technológiában – a Jógában és a Jagjában – melyek a problémáktól megszabadítva formálják át az életet a Földön a béke, a boldogság és a szabadság felé. Élvezhetjük a reggeli és esti csoportprogramokat (Jóga), hogy koherenciát és harmóniát hozzunk nemzetünknek és megtapasztalhatjuk az élő Rudrabhishek nyugtató recitációját (egy erőteljes Maharishi Jagja a békéért) Maharishi Védikus Panditjain keresztül.

A reggeli szupersugárzó csoport programját követően mindenki csatlakozhat az élő Rudrabhishekhez a Maharishi Védikus Panditok előadásában, MERU-ban. A délutáni programban előadásokat hallgathatunk.

Íme néhány kulcsfontosságú információ a legyőzhetetlen Európa Napból:

  • A gyakorló csoportprogram által ezen rendkívüli nap elején és végén élvezhetjük a mélyebb és finomabb tapasztalatokat és koherencia hullámokat generálunk a kollektív tudatban, elősegítve az egységet, legyőzhetetlenséget és a békét nemzeteink számára Európa szerte.
  • Az együttesen néma csöndben hallgatott Maharishi Védikus Panditjainak recitálása alatt megtapasztalhatjuk a tiszta tudás hullámait, az egység és a béke visszhangját önmagunkban és az ugyanezen idő alatt felerősödő hatását az egész környezetben.
  • Együtt élvezhetjük a Maharishi Védikus Panditok indiai projektjének legújabb lelkesítő híreit és a nemzeti legyőzhetetlen Jógarepülők csoportjának megalakulását, melyek együtt képezik az alapját az állandó világbékének.
  • Csatlakoztatva leszünk a béketeremtők hálózatához egész Európában, és tisztán láthatjuk saját közvetlen tapasztalatainkon keresztül és érthetjük meg hogyan valósul meg a legyőzhetetlen és sikeres Európa gondolata.

Kérlek csatlakozz hozzánk és lépj kapcsolatba a helyi TM Központokkal a részletekért.

Jai Guru Dev
Gunter Chassé
Deputy Minister of Defence
Ambassador Resource Office
Mona Kaegi-Causemann, Colleen Rosania and Susie Swan

Legyőzhetetlen Európa Napok 2019-ben:

Január 5.
Február 3.
Március 2.
Április 6.
Május 4.
Június 1.
Július 6.
Augusztus 3.
Szeptember 7.
Október 5.
November 2.
December 7.

Programlista:

8:30 Reggeli szupersugárzás

10.00-13.00 Rudrabhishek bejelentkezése Maharishi's Brahmasthanból, MERU-ból

13.00-14.30 Ebédszünet

14.30-16.30 Előadások

18:30 Délutáni szupersugárzás

Kapcsolatfelvétel:

A Rudrabhishek és a délutáni program élőben lesz sugározva az alábbi internetcímen: www.mgcwp.org/bstreception

Magyarországon (Hamsában) a programon való közös részvételre az esemény előtti nap, azaz pénteken délig lehet jelentkezni az alábbi elérhetőségeken.

Izsák Mária
06 20 934 5596
Szigetmonostor, Bp. IX. ker.
Morvai Éva
06 20 777 2861
Bp. XIV. ker.
Schwarcz Mária
06 70 350 1189
Bp. I. ker.