Programok » Egészségmegőrző programjaink » Maharishi Drágakő Fényterápia

Maharishi Light Gem Therapy

Mi a Maharishi Drágakő Fényterápia és mire jó?

India ősi gyógyászata, az Ayurveda mindig is hatalmas becsben tartotta a drágaköveket. Csaraka, az Ayurveda egyik legnagyobb tiszteletben álló szövegének szerzője szerint a legkiválóbb gyógyító erővel a mantrák, a drágakövek és a gyógynövények rendelkeznek, ebben a sorrendben. Indiában évszázadok óta alkalmaznak porrá tört drágaköveket gyógynövényekkel, mézzel, tejjel és egyéb anyagokkal keverve, főleg a szépségápolásban, illetve afrodiziákumok készítésére.

Ez a drágakő fényterápia egy olyan holisztikus eljárás, mely a testi egyensúlytalanságok kezelése mellett a tudat fejlődését is támogatja. Fő célja, hogy meggyorsítsa a magasabb tudatállapotokba való eljutást.
Azáltal, hogy táplálja és kiegyensúlyozza a fénytest frekvenciáit, a Maharishi Drágakő Fényterápia segít egyensúlyba hozni az egész fiziológiát. Ugyanakkor, azáltal, hogy felélénkíti és megszépíti az érzékeket, feléleszti és finomítja az érzékelés szintjét az élet Isteni Boldogság valóságának megtapasztalásáig.

Bár a kezelés gyógyító célra is használható, magára a tudatra is közvetlen hatást gyakorol. Finomítja a tapasztalást, segít érzékelni a természet alapvetőbb, nem anyagi minőségeit.
A kezelést elvégezték egy különleges csoporton is, mely olyan személyekből állt, akik évtizedek óta intenzív meditációs gyakorlatot folytatnak, így spirituálisan igen előrehaladottnak számítanak. Ők arról számoltak be, hogy a fényterápia kezelés után a finom szinteken felerősödtek a tapasztalataik, illetve tudatuk a megvilágosodás irányába mutatóan kitágult.
Ez az eljárás Maharishi összes többi programjának kiegészítője, mely elősegíti az egészség tökéletesebbé válását és a magasabb tudatállapotokba való fejlődést.

A fényterápia eszköztára tizenhárom fém rudacska kinézetű berendezésből áll, melyek mindegyikében különböző fajtájú, méretű, színű, súlyú és nagy tisztaságú drágakő van elhelyezve. A különféle köveknek speciális, a teremtés alapvető mintázatainak megfeleltethető kristályszerkezete van. Az ezeken áthaladó, a köveknek megfelelő frekvenciára hangolt fény felerősíti a drágaköveknek a kezelésben részesülő tudatára és fiziológiájára való hatását.

Maharishi Drágakő Fényterápia

 

A Maharishi Drágakő Fényterápia kezelésének előnyei

Maga a kezelés rendkívül kellemes érzést nyújt a kezelő és a kezelésben résztvevő személy számára egyaránt.
Az elme és a test különböző régióiban mélyreható jótékony hatásokról számoltak be azok az emberek, akik a kezeléseken részt vettek. Sokan közülük beszámoltak a tudatosságuk kitágulásáról, a felerősödött teljesség érzéséről az olyan konkrét előnyök mellett, mint a javuló alvás, sérülésekből való gyors felgyógyulás, a tiszta boldogság erőteljesebb érzete és a mentális letisztultság a kezelés után.

Az alábbiakban olvasható tapasztalatok tipikus példái annak, hogy milyen jótékony hatásokra lehet számítani.
A kezelésen részt vettek tapasztalataiból osztunk meg néhányat:

'A végtelen belső energia forrása'

"A kezelést követően fizikailag erősebbnek, jobban összehangoltnak és legyőzhetetlennek éreztem magam.
Energiám végtelen, mivel kapcsolatban voltam a végtelen belső energiával és erőforrással. Egyszerűen tehettem bármit, és a végtelen belső energia támogatta ezt a tevékenységet anélkül, hogy kifáradtam volna. Akárcsak az óceán hulláma, mintha vég nélkül tudnék haladni előre."

'A testem egy fénytest'

"Olyan volt mintha fényben fürödtem volna, ami a testemet táplálta, mintha arany fény vett volna körül. Tapasztaltam, amint ez a belső fény, a tudat fénye kiterjedt, hogy összekapcsolódjon a drágakövekből áradó fénnyel. A testem egyre inkább feltöltődött fénnyel és éreztem, hogy a 'testem egy fénytest'. Testem opálos átláthatatlansága, amely eddig a külvilágtól elválasztotta elhalványodott majd egyre inkább csak egy lágy pulzáló arany fény volt érzékelhető mindenütt. Minden kezelést követően egyre intenzívebb örömet, tiszta boldogságot és a fény elevenségét érzem."

A drágakő-fény kezeléssel kapcsolatban objektív kísérleteket is végeztek. A kezelésben részt vevők agyi impulzusait EEG-vel vizsgálva azt találták, hogy amikor az ember a számára legkedvezőbb fényt kapja, az agy két féltekéje a nagyon mély meditációra jellemző teljes összehangoltság állapotába kerül. Svájcban ezt a terápiát már az egészségbiztosítók is elfogadták.

Árak:

Állapotfelmérés és első kezelés

15.000 Ft

További kezelések

10.000 Ft


Fényterápiára jelentkezni lehet :
Schwarcz Mária
Tel.: 06 1 202 1451
Mobil.: 06 70 350 1189
E-mail.: marika.schwarcz@gmail.com