Tudatfejlesztés

A tudat fejlesztése a Transzcendentális Meditáció, a haladó technikák, a TM-Szidhi program a jógarepüléssel együtt az általunk ajánlott programok központi eleme.

A teremtés legalapvetőbb része a tudat - a világegyetemben minden a tudat kifejeződése. A modern tudomány a természet mélyebb és mélyebb rétegeibe hatolt, és a legmélyebb szintjét, a tudat mezejeként határozta meg, amire úgy is hivatkoznak, mint a Természeti Törvények Egyesített Mezeje.

A transzcendentális Meditáció gyakorlásakor az elme lenyugszik, és közvetlenül megtapasztalja a tiszta tudatot - a minden természeti törvény Egyesített mezejét. A tiszta tudat tapasztalata természetes módon megeleveníti az egyéni tudatosságban az intelligenciát, kreativitást és tiszta boldogságot.

Amikor a tiszta tudat, a belső béke és tiszta boldogság csendes óceánja teljesen eleven, és a nap 24 órájában élvezzük, akár a dinamikus aktivitás vagy a mély alvás állapotában, akkor azt mondhatjuk, hogy az egyén az élet teljességét a magasabb tudatállapotokban, vagy megvilágosodásban éli.

A társadalomban tudományos módszerekkel mérhető a béke és harmónia hatása, amit a Transzcendentális Meditáció és a TM-Szidhi program - a jógarepüléssel együtt - csoportos gyakorlása természetes módon teremt.