Teljes Tudás Alapú Zene

A Nők a Teljes Tudásért Alapítvány a Gandharva Védát ajánlja, ami a természet örök zenéje, hogy békét és egyensúlyt teremtsünk a társadalomban.

A Gandharva Véda forrása India védikus hagyományában rejlik. Az ősi védikus civilizáció klasszikus zenéje ez. A Gandharva Véda mesterei meglátták a természet rezgésében rejlő intelligenciát, és ezt a zene által visszatükrözték. A Gandharva Véda zene hallgatásának tudományosan dokumentált jótékony hatása van az emberi szervezetre és a környezetre.

„A Gandharva zene egyetemes, minden országnak, embernek, társadalomnak a sajátja. Ez a tiszta boldogság nyelve, a tiszta boldogság tudománya és művészete, a Természet dala... A Gandharva Véda zene olyan stílusú dallamokból áll, amely összecseng a Természet ritmusával, ami az evolúció útját a tiszta boldogság hullámaiban vezérli, és spontán módon szól a teremtés minden szintjén, a legkisebbtől a legnagyobbig, az örökké-táguló világegyetemig.”
– Maharishi –

Alapítványunk tervezi, hogy Maharishi Gandharva Véda koncerteket szervezzen Magyarországon, hogy a harmóniát megelevenítse a kollektív tudatban. Emellett Maharishi Gandharva Véda tanfolyamokat is ajánlunk, hogy az érdeklődő hölgyekkel és lányokkal megismertessük ezt a csodálatos művészetet annak érdekében, hogy képesek legyenek harmóniát teremteni ők is a zene által.